Halloweentocht vrijdag 27/10

Gepubliceerd op 23 oktober 2023 om 12:25

Dag iedereen!

Hebben jullie het al gehoord? Het is alweer bijna zo ver...
De engste periode van het jaar komt er weer aan!
Vorig jaar was het een editie om niet te vergeten met bijna 1000 bezoekers, maar dit jaar zullen we het nog spectaculairder maken!
KSA Oostkapjes en FOS de eekhoorn slaan opnieuw de handen in elkaar om er samen een onvergetelijke avond van te maken.

Wat?
Een griezelige tocht door de Oostkampse bossen voor slechts €4 per persoon. Net als elk jaar is er ook een bekertje met overheerlijke soep te verkrijgen tijdens de tocht. Na de tocht is er nog een bar voorzien waar je iets kan eten of drinken.

Wanneer?
Vrijdagavond 27 oktober om 18u30 zal de tocht van start gaan, de laatste mensen kunnen om 21u met de tocht beginnen. Onze bar blijft na de tocht ook nog wat langer open.

Waar?
We starten aan onze lokalen, waarna je een wandeling maakt door de bossen om dan opnieuw uit te komen aan de jeugdlokalen van de KSA en de FOS. De lokalen zelf worden ook gebruikt tijdens de tocht en zijn ingericht als spookkoten.


Eenmaal je de tocht voltooid hebt, kan je terecht aan onze bar voor een hapje en een drankje.

Ps: het is de bedoeling dat de kinderen dit samen doen met een begeleider of ouder. Honden zijn niet toegestaan op dit evenement.


Er zijn opnieuw 2 wedstrijden, waarmee je fantastische prijzen kan winnen! Namelijk een verkleedwedstrijd en een kleurplatenwedstrijd. Wat moet je hiervoor doen?

- Kleurplaat : Aan het begin van de tocht zal er een doos klaarstaan waar jou geweldige tekening in kan gestoken worden. Onze jury zal uit al deze tekeningen dan de 3 allerbeste kiezen! Je kan de afbeelding vinden op onze site.

-Verkleden: aan onze lokalen zal er een fotograaf staan die (als je wil) een foto neemt van jou en jouw eng kostuum. Probeer er dus zo eng mogelijk uit te zien! Ook bij deze wedstrijd kiest onze jury de beste 3 eruit. Alle 6 de winnaars kunnen dan afspreken met ons wanneer ze hun prijs kunnen komen halen.

 

Groetjes

de leiding

Kleurplaat
PDF – 892,8 KB