Takken

Onze KSA telt 7 groepen. De activiteiten voor de Roodkapjes (3de kleuter tot 6de leerjaar) gaan door op zaterdagmiddag van 14u tot 17u.
Voor de Jim en Sim organiseren we activiteiten op zaterdagavond van 17u tot 20u.

Door hier te klikken vind je een voorstelling van de verantwoordelijke leiding per tak.

Kapoenen (3de kleuter)

De Kapoenen  zijn de jongsten van de bende!
Tijdens de activiteiten bezoeken we eens het speelplein, ravotten er op los, of laten we ons eens helemaal gaan op de muziek van K3. We laten ons helemaal meeslepen door de kabouters in het bos, de heksen in de lucht, de ridders en prinsessen in het kasteel…

Sloebers (1ste en 2de leerjaar)

De Sloebers  zijn niet meer de jongsten van de bende!

Elke activiteit wordt er een fantasierijk spel gespeeld met de enthousiaste Sloebers. Je kan de stoere Sloebers terugvinden in het bos, op het plein, kortom overal waar er avontuur te beleven is, is er wel een Sloeber te zien. Aarzel niet om deze knotsgekke bende te vergezellen.

Stoeiers (3de en 4de leerjaar)

De Stoeiers  zijn al iets ouder en beleven de wereld ietsje anders!

Samen met hun leiding verkennen ze het bos, bouwen ze er een kamp en camoufleren ze zichzelf om minder op te vallen! Ze gaan ook al eens op uitstap in Oostkamp. Op de activiteiten ondergaat de leiding vaak wonderbaarlijke metamorfoses tot de vreemdste typetjes. Zet jullie schrap, want hier komen de Stoeiers!

Rakkers (5de en 6de leerjaar)

De Rakkers (5de - 6de leerjaar) zijn onze stoere meiden.

Ze zijn al te groot voor spelletjes zoals die van de Sloebers en Stoeiers. De activiteiten blijven misschien wel hetzelfde, de leiding kleedt ze toch wat sportiever, gedurfder, stouter en intensiever in. Onze Rakkers zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken, maar het zijn toffe meiden die zich volledig smijten elke keer opnieuw!

JIM (1ste en 2de middelbaar)

De Jim (1ste - 2de middelbaar) is duidelijk de lagere school ontgroeid en eist dan ook wat meer van hun leiding.

Ze appreciëren een leuke, sportieve, creatieve activiteit, maar ze zijn zeker niet op hun mondje gevallen. Sport, sjorren, morse en andere codes, met de fiets op stap, Zweedse omloop, nieuwe technieken aanleren, uitdagende spelen, koken op vuurtafels,... daar houden deze meisjes van!

De activiteiten gaan door op zaterdag van 17u00 tot 20u00.

SIM (3de en 4de middelbaar)

Bij de Sim (3de - 4de middelbaar) is het ook altijd heel plezant!

Het is altijd een ganse uitdaging om een cool spel op poten te zetten voor hen. Toch zitten onze hersenen vol leuke ideeën en nieuwe uitdagingen! Wat dacht je van een spannende reactietocht, koken, een namiddag sjorren, kletsen tot het donker wordt, bowlen, bosspel, een dagje zee, weekend, tentenkamp, vlottentocht,...

De activiteiten gaan door op zaterdag van 17u00 tot 20u00.

Aspiranten

De vijfde middelbaars die we graag al een beetje de kans laten maken met het leidinggeven. Zo kunnen ze niet alleen voor zichzelf goed uitmaken of ze volgend jaar in onze leidingsploeg willen komen, maar ook bij welke groep ze willen staan. Ze helpen heel vaak op een activiteit mee, dus je komt ze zeker nog wel tegen!

Leiding

Een enthousiaste bende van 39 meiden die zich dit jaar weer volledig willen ter beschikking stellen van hun lieve (meestal toch? ;p) KSA-kindjes! Ze organiseren de gewone activiteiten, en daarnaast zetten ze zich ook nog eens volledig in voor het weekend, kamp, het ouderfeest, … Ze zijn duidelijk te herkennen aan hun donkerblauwe hemd én hun enthousiaste glimlach!