Uniform

Zoals de meeste jeugdbewegingen hebben ook wij een uniform. Een uniform toont aan iedereen dat we een groep zijn, maakt ons gemakkelijk herkenbaar en - het belangrijkste van allemaal - zorgt ervoor dat onze ouders niet boos hoeven te zijn als onze kleren eens wat vuil zijn na een bosspel of een knutselactiviteit… (want daar dienen speelkleren toch voor hé)

Hieronder een kort woordje uitleg over ons KSA Oostkapjes-uniform:

Het verplichte sjaaltje

De Kapoenen, Sloebers, Stoeiers en Rakkers dragen verplicht een rood sjaaltje (€ 2,50) op elke activiteit. De JimSim draagt verplicht een lichtblauw sjaaltje.

Je kunt ook een KSA-Oostkapjes schildje verkrijgen (€ 1). Deze kan dan op het sjaaltje genaaid worden samen met de kampaandenkens.

Door het dragen van het sjaaltje zijn we als groep herkenbaar! Het sjaaltje wordt ook vaak gebruikt tijdens activiteiten.

Het sjaaltje kan ook bedrukt worden met je naam voor €3 extra. 

Sweaters en T-shirts

De KSA Oostkapjes T-shirts zijn donkerblauw en bedrukt met ons logo. Daarnaast hebben we onze KSA Oostkapjes sweaters. Deze bestaan uit de frisse lichtgrijze kleur, ook bedrukt met ons logo.
Het T-shirt en de sweater zijn volledig vrijblijvend, maar wel de ideale speelkleren!

Het uniform kan bedrukt worden met je naam voor €5 extra. Indien gewenst kan je hierom vragen op de activiteiten.

Het petje

Het petje is ideaal voor het zomerkamp of zonnige activiteiten. De petjes hebben de rode kleur en zijn bedrukt met ons oude VKSJ Oostkamp logo.

Overige

Daarnaast kun je nog meer KSA-gadgets verkrijgen via de KSA-winkel.

Betaling

Er wordt voor de betaling enkel gewerkt via overschrijving. 

Uniform Prijs
Sjaaltje € 2,5
T-shirt € 8
Sweater kindermaat € 20
Sweater vanaf maat XS € 26
Pet €5
KSA-schildje €1
Bedrukking Sweater / T-shirt €5
Bedrukking sjaaltje €3