Color run 27/04

Gepubliceerd op 23 april 2024 om 11:46

COLOR RUN - REIS ROND DE WERELD

 

Dit jaar nemen de aspiranten van KSA Oostkapjes jullie mee op een kleurrijke reis rond de wereld tijdens onze Color Run! Bereid je voor op een parcours vol verrassende hindernissen, elk versierd in het thema van een verschillend werelddeel. Heb je zin in een onvergetelijke middag vol plezier, sportiviteit en kleur, een kans om samen met vrienden een 'reis' rond de wereld te maken zonder het dorp of de stad te verlaten? Kom dan zeker mee lopen, wandelen, huppelen,...!

Ouders die willen meegenieten van dit avontuur zijn welkom vanaf 16u voor onze bar. Wij en onze ouderraad voorzien een hapje en een drankje.

Wanneer?
27 april, 14:00 - 16:30 (Bar open vanaf 16:00)

Waar?
KSA Oostkapjes
Lokaal De Kommel, achter De Valkaart
Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp

Voor wie?
Kinderen vanaf het 3de kleuter tot het 4e middelbaar

Wat heb je nodig?
- Een wit T-shirt , klaar om een palet aan kleuren te ontvangen! Zorg ervoor dat je kleding draagt die vuil mag worden, de kleurenpoeder is gemakkelijk uitwasbaar, maar draag oude schoenen die een kleurtje kunnen verdragen.
- €5 inschrijfgeld (graag cash betalen bij aankomst).
- Een dosis enthousiasme en energie om de wereld rond te rennen.

Vergeet niet je vrienden en familie uit te nodigen om te komen kijken en supporteren!Vooraf inschrijven is niet nodig. Wist je dat je ook stempels kan verzamelen voor 'Oostkamp Loopt' op onze Color Run? Meer info hierover vind je op www.oostkamp.be/oostkamploopt

Hopelijk tot dan!